top of page

"Acupunctuur herstelt op natuurlijke wijze het evenwicht"

Acupunctuur balanceert het lichaam,stimuleert het zelfhelend vermogen en werkt preventief. 

acupunctuur_roermond_contact.jpg

CONSULT

Tijdens de eerste behandeling wordt van u een anamnese afgenomen. De anamnese bestaat uit een aantal vragen over uw gezondheid.

Vervolgens wordt uw tong bekeken en uw pols gevoeld. Aan de hand van dit onderzoek wordt een diagnose en een behandeling gestart.

acupunctuur roermond_1.png

ACUPUNCTUUR

De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) bestaat al duizenden jaren en is gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Dat houdt in dat de mens als een onlosmakelijk deel van zijn omgeving wordt gezien. Het betekent ook dat lichaam en geest als één geheel worden beschouwd.

Acupunctuur Suwen_Swen Dudek.jpg

OVER MIJ

Mijn fascinatie voor de oosterse cultuur is begonnen met Wushu en later Taichi en Qi gong. Voorheen vooral als beeldend kunstenaar en muzikant actief werd een nieuwe passie geboren na een guasha cursus. Dit was de start van mijn 2 jarige studie tot Tuina therapeut aan het Shenmen Institut in Dusseldorf.

Acupunctuur Roermond: terug in balans

Wanneer u kiest voor acupunctuur in Roermond, dan kiest u voor een behandelmethode die al meer dan duizend jaar oud is. Een aanpak waarbij niet de symptomen behandeld worden van uw klachten, maar gezocht wordt naar de eigenlijke oorzaak. Op die manier worden uw problemen niet alleen grondiger aangepakt, u merkt effect op alle vlakken wanneer u een behandeling gevolgd heeft bij acupunctuur in Roermond. Kies voor de specialist en laat u behandelen met het oog op de verbintenis tussen lichaam en geest zodat u echt een volledige behandeling kunt krijgen.

Voor wie is acupunctuur in Roermond geschikt?

Acupunctuur in Roermond is geschikt voor iedereen die problemen heeft. Omdat het een volledige benadering is, is de behandeling geschikt voor iedereen die lichamelijke of geestelijke problemen heeft. Acupunctuur in Roermond is geschikt om stress te behandelen, maar ook lichamelijke klachten en aandoeningen die opgenomen zijn in de lijst van de Wereldgezondheidsorganisatie. Weet u niet zeker of uw aandoening of probleem aangepakt kan worden – of bent u bijzonder moe dankzij slapeloosheid? Neem dan eens contact op zodat we kunnen kijken of acupunctuur in Roermond een geschikte oplossing voor u kan bieden. Grote kans van wel.

 

Boek vandaag alvast een afspraak

Acupunctuur is een geneeswijze die al duizenden jaren met succes ingezet wordt. En met de juiste behandeling kunnen de meeste problemen bijzonder grondig aangepakt worden. Ook is acupunctuur in Roermond geschikt voor mensen die een preventieve behandeling willen boeken of mensen die graag meer energie willen hebben om blokkades op te heffen en zo meer te genieten van het leven. Bij acupunctuurpraktijk Suwen Roermond bent u in goede handen. Samen zoeken we naar de oorzaak van uw problemen om deze vervolgens vakkundig aan te pakken. Bel vandaag nog naar 06 15 68 52 69 of stuur een mail naar info@acupunctuur-suwen.nl.

bottom of page