PRIVACY VERKLARING

 

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Bescherming Persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Acupunctuur Suwen zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over Ons

Acupunctuur-suwen.nl wordt beheerd door Swen Dudek

Onze gegevens zijn:

Acupunctuur Suwen

Dorpsstraat 113

6042LB Roermond

KVK nummer: 000008070164

E-mail: info@acupunctuur-suwen.nl

Website: www.acupunctuur-suwen.nl

Tel: +31 (0) 6 15685269

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Acupunctuur Suwen kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Acupunctuur Suwen en omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Acupunctuur Suwen verstrekt.

Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan.

Acupunctuur Suwen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam

Uw adresgegevens

Uw telefoonnummer

Uw emailadres

Uw IP-adres

Waarom Acupunctuur Suwen uw gegevens nodig heeft

Acupunctuur Suwen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Acupunctuur Suwen uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht of in het kader van haar promotieactiviteiten.

 

 

Hoe lang Acupunctuur Suwen gegevens bewaart

Acupunctuur Suwen bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand.

Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld en conform de wettelijk vastgestelde bewaartermijnen.

Uw gegevens zullen niet worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Acupunctuur Suwen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@acupunctuur-suwen.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de AP als Acupunctuur Suwen bovengenoemde niet naleeft.

Beveiligen

Acupunctuur Suwen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De website van Acupunctuur Suwen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met info@acupunctuur-suwen.nl

Heading 6
Swen Dudek
AGB-code praktijk: 90065239

AGB-code: 90106000

KVK: 000008070164

NVA: D4098

  • Facebook
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
Nederlandse vereniging acupuntuur
klachtencommissie alternatieve geneeswijze
Acupuntuur Suwen
Dorpsstraat 113
6042LB Roermond (Asenray)
info@acupunctuur-suwen.nl
06-15685269