top of page

De praktijk is vanaf 11 mei weer open.

U kunt al een online afspraak maken.

Met vriendelijke groet,

Swen Dudek

"Acupunctuur herstelt op natuurlijke wijze het evenwicht"

Acupunctuur balanceert het lichaam,stimuleert het zelfhelend vermogen en werkt preventief. Naar de oorzaak gaan is van essentieel belang, pas dan kan het evenwicht weer hersteld worden.

acupunctuur_roermond_contact.jpg

CONSULT

Tijdens de eerste behandeling wordt van u een anamnese afgenomen. De anamnese bestaat uit een aantal vragen over uw gezondheid.

Vervolgens wordt uw tong bekeken en uw pols gevoeld. Aan de hand van dit onderzoek wordt een diagnose en een behandeling gestart.

acupunctuur roermond_1.png

ACUPUNCTUUR

De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) bestaat al duizenden jaren en is gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Dat houdt in dat de mens als een onlosmakelijk deel van zijn omgeving wordt gezien. Het betekent ook dat lichaam en geest als één geheel worden beschouwd.

Acupunctuur Suwen_Swen Dudek.jpg

OVER MIJ

Mijn fascinatie voor de oosterse cultuur is begonnen met Wushu en later Taichi en Qi gong. Voorheen vooral als beeldend kunstenaar en muzikant actief werd een nieuwe passie geboren na een guasha cursus. Dit was de start van mijn 2 jarige studie tot Tuina therapeut aan het Shenmen Institut in Dusseldorf.

Acupunctuur Swalmen voor een behandeling op maat

Acupunctuur in Swalmen staat voor een behandeling op maat. Het gaat hier niet om het aanpakken van de symptomen, maar het opzoeken van de eigenlijke oorzaak zodat die aangepakt kan worden. Op die manier kan veel meer bereikt worden met minder behandelingen. Kiest u voor de expert op het gebied van acupunctuur in Swalmen, dan leggen we u graag uit welke aandoeningen en ziektes behandeld kunnen worden, waarbij we de lijst van de WHO graag als uitgangspunt nemen. Overigens hoeft u geen aandoeningen te hebben om geschikt te zijn voor een behandeling. Ook stress en slapeloosheid kunnen prima aangepakt worden met een behandeling bij de acupuncturist in Swalmen.

Meer bereiken met acupunctuur nabij Swalmen

Met acupunctuur in Swalmen kunt u veel meer bereiken. Dit heeft te maken met de benadering die gebruikt wordt, en dat al duizenden jaren. Niet vanuit Swalmen, maar vanuit de oosterse geneeskunde die zich door de jaren heen over heel de wereld verspreid heeft. Hier werden lichaam en geest als één gezien, met energiestromen die voor beide onderdelen essentieel waren. Een aandoening, pijn of ziekte wordt gezien als een verstoring in deze wetenschap. Door de verstoring op te zoeken en uit de wereld te helpen, merkt u direct grote verbeteringen op mentaal en fysiek gebied. Daardoor is een behandeling bij de expert op het gebied van acupunctuur in Swalmen bijna altijd een aanrader.

Wanneer is het nodig?

Wilt u eens een andere behandeling proberen of heeft u het idee dat uw energieniveau te laag is en slaapt u slecht? Of heeft u een aandoening en wilt u weten wat acupunctuur voor u kan betekenen? Wacht dan niet langer. Hoe eerder we beginnen met behandelen, hoe beter het resultaat is. Bel vandaag nog naar 06 15 68 52 69 of stuur een mail naar info@acupunctuur-suwen.nl.

Acupunctuur balanceert het lichaam,stimuleert het zelfhelend vermogen en werkt preventief. 

Wilt u weten wat acupunctuur voor u kan betekenen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek van 30 minuten.

bottom of page