top of page

Rugpijn in Roermond; op naar oplossingen

Rugpijn in Roermond is iets dat we steeds vaker zien. Rugpijn is daarnaast bijzonder vervelend, omdat het u verhindert normaal of optimaal te presteren. Vaak zorgt door blijven werken met rugpijn in Roermond voor meer problemen. Het meest voorkomende gevolg is hoofdpijn, vaak gevolgd door slaapproblemen. Daarom is het goed om direct een oplossing te zoeken én de bron van het probleem aan te pakken. Op die manier kunt u weer optimaal presteren en is het risico op rugpijn in Roermond in de toekomst aanzienlijk kleiner omdat het probleem bij de bron aangepakt is.

 

Wat veroorzaakt rugpijn in Roermond?

Alle mogelijke fysieke en mentale klachten kunnen uiteenlopende oorzaken hebben. U kunt denken aan een verkeerde houding tijdens het werken, verkeerde belasting van bepaalde spiergroepen of gewichten, of een lichamelijk probleem dat meer problemen veroorzaakt heeft omdat er niets aan gedaan is.

Er zijn verschillende manieren om rugpijn in Roermond te behandelen. Bij Suwen gaan we altijd op zoek naar de oorzaak van het probleem. Die aanpak is namelijk altijd het meest efficiënt. We bestrijden de symptomen niet; dan zou de rugpijn in Roermond met een paar dagen weer terug zijn immers. We pakken het probleem bij de wortel aan, zodat u de komende tijd geen rugpijn meer hoeft te hebben.

acupuctuur suwen tuina.jpg

Hoe behandelen we rugpijn in Roermond?

De uiteenlopende behandelmethoden bij Acupunctuur Suwen zorgen ervoor dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden voor rugpijn in Roermond. Tijdens uw intake vertelt u ons waar u last heeft en gaan we op zoek naar de oorzaak van de problemen. Het kan een overbelaste spiergroep zijn, maar ook afvalstoffen en blokkades zorgen vaak voor rugpijn.

Aan de hand van uw klachten en onze analyse stellen we een behandelmethode voor. Een zeer effectieve methode die wij toepassen is de Dr. Tan balansmethode. Deze acupunctuurmethode ruimt problematische blokkades op geeft een snelle en directe pijnvermindering.  Ook kan cupping of Tuina voorgesteld worden.

Alle alternatieve behandelmethoden die we aanbieden, zijn volledig gericht op het aanpakken van problemen bij de bron, zodat de rugpijn in Roermond zo effectief mogelijk aangepakt wordt. Ook zorgen onze behandelmethoden ervoor dat het natuurlijke evenwicht hersteld wordt. Dat betekent dat u niet alleen van uw rugpijn in Roermond afkomt; u merkt waarschijnlijk ook dat u beter kunt slapen én dagelijks meer energie heeft omdat uw lichaam weer beter in balans is.

Direct een afspraak maken voor uw rugpijn

Wilt u nu eindelijk echt van uw rugpijn in Roermond af, maak dan vooral een afspraak. We beginnen met een consult, waarin we u vragen stellen om de problemen te lokaliseren en een indicatie te maken rond de mogelijke behandelmethoden. Met deze complete diagnose kunnen we vervolgens direct beginnen met het opstellen van de behandeling die bij uw problemen past.

Wilt u meer informatie of direct een behandeling boeken om van uw rugpijn in Roermond af te komen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page